miércoles, 23 de diciembre de 2015

BON NADAL 2015

Tot l'equip de TRACE volem desitjar-vos de tot cor unes molt BONES FESTES DE NADAL i que tots els nostres somnis no es quedin només en això, sino que esdevinguin realitat. Nosaltres seguirem lluitant perquè així sigui i entre tots poder aconseguir una VIDA millor, un MON millor.
Gràcies a tots els que feu que la nostra vida i les nostres feines tinguin sentit: als professionals, als voluntaris, als estudiants de pràctiques, als amics, i sobretot als socis i usuaris i les seves famílies: MIL GRÀCIES!
Aprofitem per a recordar-vos que demà l'Associació comença les vacances de nadal i romandrem tancats del 24 de desembre al 3 de gener. Tornarem de nou el 4 de gener del 2016, estrenant l'any amb energies renovades però sempre amb il.lusió i nous projectes per compartir amb vosaltres.
Els usuaris de l'activitat de Punt Multimèdia, a través del programa de disseny i edició de retoc digital amb el que treballen, han fet un fantàstic disseny digital de la postal de nadal, la volem compartir amb tots vosaltres.