viernes, 28 de noviembre de 2014

EXPOSICIÓ PUNT MULTIMÈDIA dels 25 anys de TRACE

De de l'any 2006 venim realitzant exposicions de la nostra activitat Punt Multimèdia a l'espai de la Casa del Mig amb el mateix nom.
La Presentació de l'Exposició de Punt Multimèdia d'enguany tindrà lloc el dilluns dia 1 de desembre a les 11:30 a la Casa del Mig.

L'exposició d'aquest any està dedicada a la nostra Associació TraCE, celebrem el 25è aniversari de l'entitat i volem sensibilitzar a la comunitat que ens envolta sobre el col.lectiu de persones amb dany cerebral sobrevingut. Tenim moltes coses per transmetre, des de creativitat, esforç, comunicació, companyerisme, qualitat de vida, habilitats i vincles amb l'entorn social.

Vine a conèixer el nostre recorregut! Us esperem a TOTS!!

Podeu visitar l'Exposició: Del 26 de novembre al 19 de desembre
Lloc: Punt Multimèdia- Casa del Mig
Parc de l'Espanya Industrial-Muntades 5
08014-Barcelona

Tel: 93 291 42 52
puntmultimedia.org


viernes, 14 de noviembre de 2014

PARTICIPACIÓ DE TRACE A LES JORNADES DE VÍCTIMES D'ACCIDENTS DE TRÀNSIT DEL SERVEI CATALÀ DE TRANSIT


Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de les Víctimes d'Accidents de Trànsit el proper dia 16 de Novembre, el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, va presentar ahir la campanya Més seny, menys víctimes, que vol conscienciar la ciutadania de la importància de ser responsable al volant per evitar accidents de trànsit. La presentació del projecte es va fer en el marc de la sisena Jornada de les Víctimes d’Accidents de Trànsit, que organitza cada any el Servei Català de Trànsit.

Com anys anteriors, Trace ha estat convidat a les Jornades i la nostra Presidenta Rosa Sanvicens va participar de les ponències.

Aquí podeu llegir l'article publicat ahir a La Vanguardia on es s'expliquen els detalls d'aquesta campanya de sensibilització:

http://www.lavanguardia.com/vida/20141113/54419270685/transit-pide-prudencia-carretera-johipososeny.html


lunes, 10 de noviembre de 2014

ENTREVISTA A LA PRESIDENTA DE TRACE, ROSA SANVICENS A LA RADIO

Amb motiu del Dia del Dany Cerebral Sobrevingut, van realitzar una entrevista de Ràdio a la Presidenta de TRACE, Rosa Sanvicens, al Programa estatal "Luces en la Oscuridad", aquí teniu el link de l'entrevista per si voleu sentir-la sencera.

Entrevista de Ràdio que van fer a la Rosa Sanvicens, Presidenta de TRACE

lunes, 3 de noviembre de 2014

CELEBRACIÓ DIA DEL DANY CEREBRAL SOBREVINGUT 2014


El dia 26 d'octubre és el DIA DEL DANY CEREBRAL SOBREVINGUT i per a celebrar-ho a l'Associació TRACE cada any preparem diverses activitats que al llarg del dia compartim amb persones afectades de Dany Cerebral Sobrevingut, les seves famílies i amics, els socis, els voluntaris, els estudiants de pràctiques, els professionals i tot aquell que estigui interessat en coneixe'ns pot gaudir d'aquest dia amb nosaltres. 

Enguany ho vam celebrar pel matí al Centre Cívic Fort Pienc per poder tenir més capacitat i per la tarda a les instal.lacions de Trace.
Seguim fent pinya, Seguim treballant per trencar barreres, Seguim lluitant pels nostres somnis!

Aquí teniu una petita mostra de les Activitats que es van fer.

Arteràpia Col.lectiva


 


Mural col.lectiu de creacions individuals 


Grup d'ajuda mutuCuinem en família
 

Grup de Funcions Executives


El Show ha de continuar


L'Arbre dels desitjos