miércoles, 28 de noviembre de 2012

Exposició 2012- Somnis d'artista

Com cada any ens plau presentar-vos una nova exposició titulada " SOMNIS D'ARTISTA", durant tot un any el grup de PUNT MULTIMEDIA de l'Associació TRACE ha estat treballant per a realitzar aquests muntatges des de la tria del tema a tractar, el desenvolupament del mateix, els objectius i intencions de la expo, així com la posterior cerca d'imatges i retoc de les mateixes amb l'ús de programes de disseny gràfic com el PHOTOSHOP o EL GIMP ( versió lliure). 
 
Somnis d'artista
TRACE

Del 28 de novembre al 22 de desembre

L'art és el gran pont que ens permet, sense la necessitat d'obrir els ulls, la possibilitat de mirar més enllà, de ser visibles en temps i espai. Pensem que tots tenim a les nostres mans, la matèria primera, les eines, els ideals i com si això fos poca cosa, la imaginació.
Si busquem dins nostre, ningú s'escapa d’aquesta aventura. Des de molt petits deixem volar la creativitat, com si el temps fos efímer. L'art fa visible, tot ... Els nostres somnis, les nostres il·lusions, la nostra manera de comunicar-nos amb el món. Deixem la porta oberta dels sentits perquè sorgeixi en llibertat al Gran Artista que tots portem dins.

Us hi esperem !!!!!!! 

1 comentarios:

HOLA SARA.- COMO YA SABES A MI ME TOCO ESCOGER Y LO HICE EN LITERATURA, YA QUE EL AÑO PASADO ME FUE BIEN EN EL TEMA DE POESIA.
AUNQUE NO HE TERMINADO EL AÑO COMPLETO ESPERO QUE SEA EXPUESTA LA POESIA QUE TE MANDE DEDICADA A MI HIJA.
YA ME DIRAS CUAL ES EL DIA DE LA INAUGURACION.
UN FUERTE ABRAZO.
Manel

Publicar un comentario