martes, 29 de noviembre de 2011

Inauguració de la expo "Queridos padres,..."

Demà dimecres 30 de novembre, a les 17h, Trace i el Punt Multimèdia de la Casa del Mig presenten l'exposició " Queridos padres,..." realitzada pels usuaris de l'Espai Trace dintre de l'activitat " Punt Multimèdia.
Els muntatges fotogràfics que podeu veure a la Casa del Mig són el resultat de l'esforç, la paciència i el treball de tot un any! Des de l'elecció del tema, desenvolupament de les idees, el treball de cerca d'imatges, fins al retoc de les mateixes amb l'ús de programes informàtics d'edició i retoc d'imatges.

Podeu venir-la a veure durant tot el mes de desembre, de dilluns a divendres de 17h a 22h . Aquí a sota us facilitem el plànol de situació: C/ Muntades nº5


I aquí us deiexem la portada:

1 comentarios:

HOLA A TODOS.- SINCERAMENTE CREO QUE ESTA EXPOSICION ES DE LAS MEJORES Y BONITAS EN YO HE PARTICIPADO, PUES HEMOS DE RECORDAR QUE PADRES NO HAY MAS, Y QUE NOS DIERON LO QUE NUNCA PODEMOS OLVIDAR "LA VIDA"
YO PERDI A MI MADRE SIENDO UN NIÑO, Y MIS RECUERDOS DE ELLA SON MUY CONFUSOS POR ELLO ME CENTRE EN MI PADRE, AL CUAL ADORABA.
CON MI MODESTO HOMENAJE A LOS PADRES, RECIBID TODOS UN ABRAZO Y UN RECUERDO DE PARTE MIA.
Manel

Publicar un comentario