miércoles, 16 de junio de 2010

Sensibilització

T’interessa!


Si vols donar a conèixer el què és el Dany Cerebral Sobrevingut, si necessites sensibilitzar-te per prendre consciència del que pot suposar una conducta infractora, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, realitzem xerrades constructives i informatives sobre el TCE i el DCA.


Programes de sensibilització  • Campanyes de sensibilització per a escoles. Xerrades informatives per a escoles, ESO i universitats. Si esteu interessats podeu contactar amb nosaltres...
  • Condonació de multes. Des del 2001 participació com a formadors en els cursos de condonació de multes de la Guàrdia Urbana de Barcelona.


  • Carnet per punts del RACC. Xerrades formatives a càrrec de persones afectades directes de TCE, per a conductors que han comès infraccions i com a conseqüència se’ls hi ha retirat el carnet per punts.  • Col·laboració amb el Departament de Justícia dins els programa: Mesures Penals. Participació en les activitats de TRACE, per part de persones que han comès un delicte contra la seguretat en el trànsit i en aquells casos en els que el jutge determini un treball comunitari en comptes de la pena a presó.


  • Col·laboració amb ARC (Associació per a la Recuperació de Conductors): Participació de persones que han comès una infracció i han de fer un treball comunitari.

0 comentarios:

Publicar un comentario