miércoles, 16 de junio de 2010

Què podem fer per tu? - Familiars-


Com has d'actuar en cada moment


Sabem que viure una situació com la que estàs passant et pot provocar moments d’incertesa, manca de recursos, manca d’informació, en definitiva, de no saber què has de fer.


Et recomanem en qualsevol cas posar-te en contacte amb l’associació, tenim professionals especialitzats que et poden ajudar.

  • L'etapa hospitalària:


  • L'etapa post hospitalària:


Serveis de l'associació per a familiars:

GRUPS D’INFORMACIÓ I ASSESSORAMENT A LES FAMÍLIES a l’etapa hospitalària. Permanències mensuals, des de 1996, a la Fundació Institut Guttmann. Xerrades i seminaris per preparar la tornada a casa.
ESTIMULACIÓ A LES PRIMERES FASES: tot allò que heu de saber per a estimular i millorar la comunicació amb el vostre familiar, des de la fase del coma.
GRUPS DE TERÀPIA FAMILIAR (pares/parelles/germans). L’objectiu és millorar la vostra qualitat de vida en la dinàmica familiar, reduint l’angoixa i oferint estratègies per tal de superar la situació per la que esteu passant.
ASSESSORAMENT INDIVIDUALITZAT, per aquells de vosaltres que no volgueu participar en un grup de teràpia. Assessorament psicològic i de recursos socials.
SEMINARIS, a càrrec de professionals experts en matèries legals, psicològiques, socials, sexualitat. Us oferim informació i estratègies que us poden ser d’utilitat.
SERVEI DE RESPIR, tenim cura del teu familiar per necessitats puntuals que et puguin sorgir.

1 comentarios:

HOLA A TODOS.- DURANTE UNOS SIETE AÑOS HE SIDO UN USUARIO DE TRACE, Y DURANTE ESTE PERIODO LAS HE VISTO DE TODOD COLORES, PERO SIEMTRE BUENAS. EN TRACE NO HAY NI MEDICOS NI ENFERMERAS TIPO HOSPITAL, PERO SI HAY PEDAGOGO, FISIO, LOGOPEDA Y ASESORAMIENTO PSICOLOGICO, LO CUAL -ESTE ULTIMO- ESTAN PREPARADOS TODOS LOS LLAMADOS PROFECIONALES.
EN LAS RESPECTIVAS ACTIVIDADES SE APRENDE ALGO, ADEMAS DE SER MAS PERSONA, OBEDIENTE, INTENTAR VALERSE POR SI MISMO, COMPAÑERO DE TODOS, INTENTAR SUPERARSE, NO COMPADESERSE DEMASIADO DE NUESTRO RESPECTIVO PROBLEMA ETC.
POR TODO ELLO LO RECOMIENDO A TODOS LOS QUE TEGAN ALGUNA DIFICULTAD.
UN CORDIAL SALUDO Y UN ABRAZO A TODOS.
Manel

Publicar un comentario